slideshow - aktiviteter

Lika – Olika – Unika

Söndag den 22 januari 2017 kl. 10.00 – 14.00

på Hälsans Hus i Lund (Mårtenstorget 6)

Välkommen till en workshop där du får möjlighet att träffa likasinnade och dela erfarenheter. Vi reflekterar tillsammans om vad som förenar resp. skiljer våra metoder.

Våren 2016 hade vi för andra gången en workshop i Lund där vi fick se två olika sätt att bemöta och arbeta med en klient. Detta uppskattades mycket och önskemål framfördes då om ytterligare träffar och fortsatt samarbete.

Dagen är utformad som sessioner, d v s de bygger på en klients "verkliga problem", som den får arbeta med tillsammans med två stycken terapeuter efter varandra och övriga deltagare är åskådare. Alla medlemmar i yrkesförbunden nedan är välkomna.

Tid:                           Söndag den 22 januari 2017 kl 10-14 ca

Plats:
Hälsans Hus, Mårtenstorget 6, Lund

Kostnad:                    Workshop 150 kronor (inkl. lunchmacka o fika)

Information:               Kontakta någon i styrgruppen, se nedan

Du anmäler dig genom att sätta in 150 kr på: Sparbanken Skåne Färs och Frosta Sparbank, clearing nr 8313-9 kontonr 74 060 155-4, skriv ihop siffrorna utan bindestreck. Glöm inte att skriva ditt namn på insättningen. Mailanmäl då också till Mia. Sista anmälningsdag är den 9 januari 2017.

Efter sessionerna finns möjlighet att följas åt för gemensam måltid på restaurang.

Meddela gärna om du vill ställa upp som terapeut, nu eller vid ett senare tillfälle.

Deltagande föreningar:

Psykosyntesförbundet www.psykosyntesforbundet.se
SAG - Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter
www.gestaltterapeuterna.se
Svensk Psykodramaförening
www.psykodrama.nu
Symbolföreningen – terapi och pedagogik www.symbolforeningen.se
SFSK Svenska Föreningen för Systemiska Konstellationer www.sfsk.se
Svenska Riksförbundet för Uttryckandekonst, SRUK, www.sruk.se

Styrgruppen i Skåne:

Henrik Lindeberg                       Mia Maria Andersson         Robert Mowitz
Psykosyntesförbundet               Symbolföreningen              SAG

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.      This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

073-816 97 46                            070-285 13 83                      070-679 31 37